ГоловнаСуспільствоЖиття

Досудове розслідування у справі Найєма завершено

Підозрювані знайомляться з матеріалами, а розгляд по суті можуть перенести до Печерського суду.

Досудове розслідування у справі Найєма завершено
Фото: facebook.com/MasiNayyem

Правоохоронці завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом побиття депутата Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафи Найєма.

Про це повідомив брат Найєма Масі на своїй сторінці в Фейсбуці.

"19 вересня було завершено досудове розслідування у справі Мустафи. Стосовно трьох підозрюваних -Саїтова Магомеда-Саліха, Саїтова Ахмеда і Темербулатова Умолта - справу виділено в окреме провадження. Зараз, як це передбачає КПК, сторонам провадження надано час для ознайомлення з матеріалами", - написав він.

Найєм очікує, що ознайомлення з матеріалами справи буде завершено до 28 вересня. За словами Масі, в зв'язку з тим, що більшість суддів Шевченківського районного суду Києва брали участь у провадженні на етапі досудового розслідування і тому не можуть брати участі в розгляді справи в суді, матеріали можуть бути передані до Печерського районного суду Києва.

Нагадаємо, 30 квітня група невідомих напала на Найєма в центрі Києва через конфлікт на дорозі. Поліція затримала трьох підозрюваних, ще один підозрюваний, Магомед-Амін Саїтов, який безпосередньо вдарив депутата, вилетів у Баку (Азербайджан).

Підозрюваних - Ахмеда Саїтова (громадянин України), Умолта Темербулатова і Магомеда-Саліха Саїтова (громадяни Росії) відпустили з-під варти під особисте зобов'язання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram