ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція розглядає декілька версій нападу на Михайлика

Потерпілий активіст уже дав свідчення.

Поліція розглядає декілька версій нападу на Михайлика
Фото: facebook

Поліція вже допитала громадського активіста Олега Михайлика у зв'язку з нападом на нього. Про це повідомив радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

"Чи дає він свідчення? Так, дає", - сказав він агентству "Українські новини".

Форостяк не повідомив суть свідчень. Він зазначив, що у справі "є зачіпки", але не уточнював, які саме, через таємницю слідства.

За його словами, поліція розглядає декілька версій нападу на громадського активіста Олега Михайлика в Одесі, починаючи від побутового конфлікту і закінчуючи його громадською діяльністю.

За його словами, дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 15 (замах на злочин) і 115 (вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в ніч на 23 вересня невідомі напали на громадського активіста Михайлика в Одесі. Він переніс операцію і зараз перебуває в лікарні. Вчора біля місцевого управління поліції пройшов пікет з вимогою відставки керівників поліції і прокуратури області, а також ефективного розслідування нападів на активістів і оприлюднення імен замовників і виконавців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram