ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві водій на Ланосі, тікаючи від поліції, перекинувся і розбив три авто

Водій перебував у стані сп'яніння, у нього знайшли наркотики.

У Києві 22 вересня на перетині Харківського шосе та вулиці Тростянецької сталася масштабна ДТП з чотирьох машин з перекиданням. Daewoo Lanos зіткнувся з автомобілями Ford, Skoda і Mitsubishi. Про це повідомляє прес-служба Інформатор.

Аварія сталася близько 18:40.

“За попередньою інформацією, Daewoo Lanos зупинили патрульні для перевірки автомобіля, однак водій проігнорував вимоги правоохоронців і почав тікати. Під час погоні водій Lanos скоїв зіткнення з патрульним автомобілем на вулиці Абая Кунанбаєва", - йдеться у повідомленні.

На перехресті Харківського шосе і вулиці Тростянецької втікач намагався проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора, але його зачепив Ford. Від зіткнення Daewoo перекинувся на зустрічні автомобілі.

В результаті події постраждала дівчина з Mitsubishi, її з легкими травмами госпіталізували в лікарню.

Також на місці ДТП стало відомо, що водій перебуває у стані сп'яніння, проте від проходження огляду він відмовився. Під час огляду автомобіля були виявлені речовини, схожі на наркотичні, а саме порошкоподібна речовина і свіжозірвані кущі конопель.

Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, 17 вересня п'яний водій розбив дев'ять машин у Чернівцях.

Як повідомлялося, Верховна Рада має намір ввести покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом до 10 років за порушення правил дорожнього руху в стані алкогольного сп'яніння. У липні за ухвалення законопроекту за основу проголосували 240 депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram