ГоловнаСуспільствоПодії

У Росії помер українець, госпіталізований після ДТП під Воронежем

Ще троє українців залишаються в лікарні, один з них - в реанімації у важкому стані.

У Росії помер українець, госпіталізований після ДТП під Воронежем
Фото: vestivrn.ru

У Росії помер український водій, госпіталізований разом з п'ятьма українцями після дорожньо-транспортної пригоди у Воронезькій області.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, передає УНІАН.

"Водій мікроавтобуса Opel, громадянин України, який отримав у ДТП важку черепно-мозкову травму, перебував у комі, і після шестигодинної операції сьогодні помер", - сказав дипломат.

За його словами, тіло водія спрямовано на судово-медичну експертизу. Родичі померлого вже прибули в лікарню.

"Двоє громадян після отримання необхідної медичної допомоги у супроводі родичів покинули лікарню. Їм була надана відповідна допомога. Їх виписали", - додав Погорельцев.

Він уточнив, що один громадянин отримав закритий перелом ноги, забої гомілки, а інший - струс мозку. Погорельцев зазначив, що ще троє українців перебувають у лікарні, один з них - у важкому стані в реанімації.

Дипломат повідомив, що українські консульські посадові особи готові посприяти в репатріації тіла загиблого. Департамент консульської служби МЗС і Посольство тримають ситуацію на контролі.

"Із заступником головного лікаря і начальником слідчого відділу місцевої поліції консули досягли домовленості про подальшу координацію заходів", - сказав він.

Нагадаємо, 20 вересня на автодорозі місцевого значення Ліски - Острогожськ зіткнулися автомобіль Opel з українським номерним знаком і автобус з російським номером. В результаті ДТП були госпіталізовані шість українців. Всі постраждалі громадяни України є жителями тимчасово окупованої території Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram