ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

З початку доби на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку цієї доби російські окупаційні війська п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зазначається, що бойовики обстрілювали позиції ЗСУ біля Водяного з 82-мм мінометів. Протитанковими керованими ракетами, а також із станкових гранатометів були обстріляні позиції військових поблизу населеного пункту Луганське. По опорних пунктах біля Невельського вели вогонь з великокаліберних кулеметів, а поблизу Новотошківського - з гранатометів.

Також бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю в районі Кримського.

"Під час бойового зіткнення одного військовослужбовця Об'єднаних сил було поранено. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, сьогодні президент РФ Володимир Путін обговорив з канцлером Німеччини Ангелою Меркель активізацію "нормандського формату" переговорів щодо Донбасу.

У вівторок, 18 вересня, на Донбасі загинули двоє українських військових, ще один боєць отримав легкі поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram