ГоловнаСуспільствоЖиття

Запорізький суд заарештував ймовірного організатора вбивства Олешка

Засідання тривало цілий день через хибне мінування суду і виклики "швидкої допомоги".

Запорізький суд заарештував ймовірного організатора вбивства Олешка
Виталий Олешко (Сармат)
Фото: Facebook

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя заарештував одного з підозрюваних в організації умисного вбивства Віталія Олешка. Про це написав заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Фейсбуці.

Підозрюваного взято під варту без права застави, термін арешту Аброськін не вказав.

"Протягом розгляду подання слідчого в судовому засіданні чого тільки не було: безперервні виклики швидкої допомоги, неправдиве повідомлення про мінування будівлі суду. Коли і це не допомогло, підозрюваний на очах присутніх почав битися головою об стіну. Судовий розгляд з перервою тривав практично від ранку до вечора", - написав Аброськін.

Чиновник додав, що підозрюваному - 38 років, він уродженець Донецької області, приватний підприємець, власник кількох розважальних клубів у Донецькій і Запорізькій областях. Його захищали відразу чотири адвокати: один - з Донецької області, решта - з Дніпропетровщини.

Раніше суд заарештував чотирьох підозрюваних у вбивстві екс-учасника АТО Віталія Олешка. За версією поліції, вони були виконавцями злочину.

Нагадаємо, вбивство сталося вдень 31 липня на території готелю, що належить родині Олешка. Невідомий зайшов на його територію і зробив два постріли. Керівництво Національної поліції заявило, що вбивство "Сармата" було замовним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram