ГоловнаСуспільствоЖиття

П'яний водій розбив 9 машин у Чернівцях

Після зіткнення з припаркованими авто водій зник з місця ДТП.

Поліція Чернівців затримала водія, який скоїв зіткнення з 9 автомобілями. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції регіону.

Водій автомобіля марки Lada 2107 скоїв наїзд на припаркований автомобіль Volkswagen Jetta, після чого продовжив рух і зіткнувся з автомобілями Mercedes Benz і Nisan Teana. Після цього водій зіткнувся з огорожею, але й це його не зупинило. Далі на шляху "Лади" виявилися Nissan Note, Subaru Forester, Citroen, Lada 210995-20 і два Volkswagen Transporter.

"Після скоєної ДТП водій зник з місця події. Патрульні почали пошуки водія і виявили його. Під час спілкування у чоловіка помітили ознаки сп'яніння. Результат виявився позитивним - 1.79 проміле. Також у громадянина не було посвідчення водія", - зазначили в патрульній поліції.

На водія склали адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування автомобілем у стані сп'яніння), ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і ст.122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), а також винесли постанову за ч.2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Нагадаємо, в ніч на 17 вересня у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса і легкового автомобіля. У результаті аварії загинув водій автобуса, травми отримали 20 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram