ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові евакуювали до церкви більш ніж 400 учнів через запах газу в школі

На території гаражів невідомі злили конденсат з газового балона.

У Львові евакуювали до церкви більш ніж 400 учнів через запах газу в школі
Архивное фото
Фото: dsns.gov.ua

У Львові 17 вересня евакуювали в церкву 437 учнів через появу запаху газу в школі №77 на вул. Виговського, 7-а.

Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради.

На місце події прибули співробітники газової служби, які встановили, що запах у школу міг потрапити з території гаражів, які розміщені поряд зі школою. На їх території невідомі злили конденсат з газового балона.

"Сьогодні о 09:00 різкий запах газу розповсюдився на території школи і в приміщенні фойє. 437 дітей, які були присутні в школі, були евакуйовані на територію церкви", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що працівники аварійної служби виявили місце розливу скрапленого газу. Вони локалізували і знешкодили джерело запаху.

"На цей момент запах розсіюється, приміщення школи провітрюють і дезінфікують. Життю дітей і персоналу школи нічого не загрожує", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, 21 травня в приміщенні школи в Заводському районі Миколаєва розпорошили невідомий аерозоль з різким запахом. Зі школи евакуювали близько 400 учнів, при цьому 39 госпіталізували з діагнозом гостре отруєння середньої тяжкості. Діти скаржилися на першіння в горлі, сльозоточивість очей і головний біль.

Наприкінці травня в різних регіонах України були зафіксовані ще декілька подібних випадків. Детальніше читайте в тексті "Таємниця трьох отруєнь: як розслідують надзвичайні події в українських школах".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram