ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсоні затримали двох озброєних наркоторговців з амфетаміном на 300 тис. грн

Наркотики збували шляхом "закладок" на території міста, клієнтів знаходили в соцмережах.

У Херсоні затримали двох озброєних наркоторговців з амфетаміном на 300 тис. грн
Фото: Нацполиция Херсонской области

У Херсоні співробітники Національної поліції затримали двох озброєних чоловіків, які виготовляли і продавали на території міста амфетамін, а також вилучили наркотиків майже на 300 тис. гривень. Про це повідомили в Нацполіції області.

"Під час обшуків у них вилучили гроші, лабораторне обладнання, ваги, фасувальний матеріал, 400 грамів прекурсорів, 2 пістолети і 350 грамів готового амфетаміну. Вартість вилучених наркотиків на "чорному ринку" сягає близько 300 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, один з учасників групи купував прекурсори і виготовляв наркотик за допомогою лабораторного обладнання. Інший знаходив клієнтів і збував амфетамін шляхом "закладок". При цьому, з потенційними покупцями він особисто не зустрічався, замовлення приймав в месенджерах і соціальних мережах. Поширювали амфетамін на території міста Херсона.

Відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України і ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше за збут наркотиків у Києві затримали групу військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram