ГоловнаСуспільствоПодії

Патрульний автомобіль збив насмерть чоловіка в Чернівцях (оновлено)

За попередніми результатами, зіткнення сталося перед пішохідним переходом.

Патрульний автомобіль збив насмерть чоловіка в Чернівцях (оновлено)
Фото: Олег Пелепюк\Facebook

У Чернівцях в ніч на 16 вересня біля парку "Гравітон" сталася смертельна ДТП за участю патрульного автомобіля. Загинув чоловік, поліцейських затримали. Про це повідомив заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк в Facebook.

"Патрульних поліцейських з місця події відразу провели до судово-медичного огляду на предмет алкогольного і наркотичного сп'яніння за участю прокурора. За попередніми результатами, такого стану не виявлено, всі тести негативні. Після огляду патрульних направили для допиту в прокуратуру області", - йдеться в повідомленні.

Слідчі вилучили автомобіль, відеореєстратор і інші речові докази.

За попередніми результатами, зіткнення сталося перед пішохідним переходом, а не на ньому, що підтверджується розсипом уламків, розповів Пелепюк.

Досудове розслідування розпочато за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю екіпажу Управління патрульної поліції, що спричинило смерть потерпілого.

Оновлення. Загиблим виявився 28-річний житель Чернівецької області. Про це повідомили в Нацполіції.

"Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський допустив наїзд на 28-річного жителя Герцаївського району, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. В результаті отриманих травм пішохід загинув на місці ДТП", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що за кермом службового автомобіля "Mitsubishi Outlander" перебував 25-річний лейтенант поліції. На момент ДТП (о 2:00 ночі) екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської.

Фото: Олег ПелепюкFacebook

Фото: www.0372.ua

Нагадаємо, раніше патрульний автомобіль збив насмерть пішохода на трасі "Київ - Одеса". Тоді чоловік несподівано вистрибнув на дорогу в недозволеному місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram