ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат

Двічі бойовики стріляли з важкої артилерії.

Доба на Донбасі минула без втрат
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 14 вересня, у районі проведення операції Об'єднаних сил російські окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. З них двічі, із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Про це повідомили в штабі ООС.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції Об'єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Жовте, Кримське, Новотошківське, Луганське, Світлодарськ, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

З мінометів 82-го калібру ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил ввечері на маріупольському напрямку в районі населених пунктів Чермалик і Водяне.

Також по позиціях захисників Чермалика окупанти відкривали вогонь з озброєння бойової машини піхоти.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено, трьох поранено.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ зафіксували 10 "Градів" бойовиків біля Луганська. Також спостерігачі зафіксували три буксирувальні гаубиці (Д-30 "Жаба", 122 мм) і п'ять танків на полігоні поблизу Мирного, що за 28 кілометрів на північний захід від Луганська.

Раніше безпілотник ОБСЄ зафіксував колону вантажівок з критими брезентом відсіками поблизу кордону з Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram