ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові учасників проросійського мітингу закидали помідорами

Націоналісти вирішили захистити місто від зазіхань проросійських політиків.

У Львові учасників проросійського мітингу закидали помідорами
Фото: ZIK

14 вересня у скверику біля Львівської ОДА між проросійськими активістами, яких привели на акцію люди з партій Рабіновича-Мураєва-Медведчука "За життя" та "Український вибір", і місцевими проукраїнськими активістами (в основному з "Національного корпусу") відбулася сутичка, під час якої останні закидали мітингувальників помідорами. Про це повідомляє ZIK.

Як повідомляють, на пікет прийшли три десятки людей пенсійного віку, яких регулярно можна побачити на різних проросійських акціях, і, зокрема, на святкуванні «9 травня». У своїх промовах вони виступали за зниження ціни на газ, відмову від кредитів МВФ, збільшення зарплат і пенсій, критикували міжнародну політику України.

До пікетувальників підійшли львівські активісти і молоді люди з "Національного корпусу". Почалися словесні перепалки. У підсумку вони розірвали символіку партії "За життя" та закидали її прихильників помідорами.

Львівські активісти запевняють, що ця акція була проплачена, тому "вони вийшли, щоб захистити Львів від зазіхань проросійських політиків". Усе це сталося під пильним наглядом поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram