ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі затримали 14 осіб, причетних до нічної стрілянини

Група чоловіків з Києва атакувала ігровий зал.

В Одесі поліція затримала 14 осіб, які, за попередньою інформацією, причетні до обстрілу ігрового залу "Лотомаркет". Про це повідомляє прес-служба регіональної поліції.

Інцидент стався близько першої години ночі 13 вересня. Патрульним надійшов виклик, що по вулиці Добровольського чутно постріли. На місці події правоохоронці виявили 16 гільз і чотири отвори від пострілів.

Свідки розповіли, як після низки пострілів по одному з ігрових закладів невідомі люди поїхали з місця на автомобілі Mercedes Sprinter. У цей час інші екіпажі вже були орієнтовані на виявлення автомобіля.

Під час відпрацювання території правоохоронці звернули увагу на Mercedes Sprinter з характерними ознаками. Автомобіль з порушниками зупинили на вулиці Балківській. У салоні автомобіля перебували 14 чоловіків. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили травматичну та холодну зброю - пістолети, кастет, дерев'яні бити і димові шашки.

На місці події працювали слідчі. Всі обставини справи будуть з'ясовуватися. Порушників доставили у відділення поліції.

За інформацією одеського видання "Думская", затримані виявилися членами одного з громадських формувань "з охорони громадського порядку" Києва. Те, що сталося, попередньо кваліфікували як хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї (частина 4 ст. 296 КК України).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram