ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала за підозрою в рейдерстві екс-керівника "Східного корпусу" Ширяєва (оновлено)

"Ми розглядаємо адекватність дій, у тому числі місцевого керівника поліції".

Поліція затримала за підозрою в рейдерстві екс-керівника "Східного корпусу" Ширяєва (оновлено)
Олег Ширяев
Фото: facebook/Олег Ширяев

Поліція має намір повідомити про підозру екс-керівнику роти поліції "Східний корпус" Олегу Ширяєву в причетності до спроби захоплення елеватора в Харківській області.

Про це журналістам повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Думаю, Національна поліція проведе необхідні дії, затримає і висуне підозру одному з керівників цієї структури, в минулому досить відомій людині, яка керувала ротою Національної поліції "Східний корпус", - панові Ширяєву. Ми розглядаємо адекватність дій, у тому числі місцевого керівника поліції: як це сталося, як це допущено", - сказав він.

Аваков також повідомив, що 22 з 55 затриманих під час бійки біля елеватора повідомлено про підозру.

Оновлення. Екс-бійця батальйону "Азов" Олега Ширяєва затримано. Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці. "Жоден шеврон у минулому, жодні заслуги в минулому не звільняють людей, які скоюють такого роду злочину, від покарання", - написав Геращенко.

Нагадаємо, у вівторок, 11 вересня, в Харківській області в результаті спроби захоплення елеватора постраждали семеро людей. Група невідомих людей в балаклавах намагалася проникнути на територію елеватора, де відбулися сутички з жителями райцентру.

Поліція повідомила про 53 затриманих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram