ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовий, трьох поранено

Бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі загинув один військовий, трьох поранено
Фото: facebook/pressjfo.news

За минулу добу бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, двічі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. В результаті один військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Під час бойових дій протягом доби четверо військовослужбовців отримали поранення, один з них від отриманих важких поранень помер", - йдеться в ранковому зведенні.

Окупаційні війська обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Майорськ, Шуми, Кам'янка, Піски, Мар'їнка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкине.

Також бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції військових поблизу Водяного, а з міномета 120-го калібру - Широкине на Маріупольському напрямку. Також увечері в районі Кримського на Луганському напрямку кілька опорних пунктів обстріляли з озброєння бойових машин піхоти.

З початку поточної доби бойовики п'ять разів відкривали вогонь - на Луганському напрямку поблизу Кримського, а також на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Гнутове і Водяне.

Нагадаємо, протягом вівторка, 11 вересня, російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Двоє військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram