ГоловнаСуспільствоПодії

У поліції уточнили особи і кількість жертв аварії в Одесі

Загинули 52-річний чоловік і 56-річна жінка.

У поліції уточнили особи і кількість жертв аварії в Одесі
ДТП в Одессе на Фонтанской дороге, 8 сентября 2018
Фото: Нацполиция Одесской области

У результаті ДТП в Одесі на Фонтанській дорозі двоє осіб загинули, третя - в реанімації. Про це повідомили у Нацполіції Одеської області.

"В результаті ДТП чотири людини були травмовані, серед яких і 31-річна пасажирка автомобіля "BMW", загинули двоє перехожих. Їх особи встановлені. Ними виявилися одеситка, 1962 року народження та 52-річний чоловік. Щодо третьої людини, яка начебто померла в кареті швидкої допомоги, інформація не підтвердилася. Зараз вказана особа перебуває в реанімаційному відділенні однієї з лікарень міста", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також повідомили, що 27-річного водія затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, увечері 8 вересня в Одесі автомобіль марки BMW на великій швидкості після зіткнення з автомобілем Skoda влетів у зупинку в районі 7-ї станції Великого Фонтану, на якій у цей час перебували люди.

Автомобіль BMW належить 27-річному Олегу Семиренку. Він виявився любителем вуличних перегонів на швидкість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram