ГоловнаСуспільствоПодії

За добу бойовики 24 рази порушили перемир'я на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики 24 рази порушили перемир'я на Донбасі
Фото: facebook/pressjfo.news

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на Донбасі, не використовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил стала більш напруженою, але була цілком контрольованою. Російські окупанти 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ... Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. На одній із ділянок ворог також застосував протитанкові ракетні комплекси", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики обстрілювали позиції ЗСУ в районі Щастя, Трьохізбенки, Кримського, Майорська, Новгородського, Пісків, Красногорівки, Мар'їнки, Богданівки, Гнутового, Лебединського, Водяного і Широкиного.

Втрат серед військовослужбовців немає.

З початку поточної доби бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Водяного з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед бійців ООС немає.

Нагадаємо, з 29 серпня в зоні бойових дій на Донбасі оголосили "режим тиші" у зв'язку з початком навчального року. У перший день "шкільного" перемир'я сталося 18 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram