ГоловнаСуспільствоПодії

Суд засудив довічно чоловіка, який убив військового і поранив таксиста в Києві

Обидва злочини скоєно 25 квітня 2016 року.

Суд засудив довічно чоловіка, який убив військового і поранив таксиста в Києві
Фото: Виталий Мирошниченко

Дарницький районний суд Києва засудив довічно з конфіскацією всього майна 28-річного чоловіка, який поранив у шию ножем водія таксі й убив випадкового перехожого.

Про це повідомляють на сайті столичної прокуратури.

Обидва злочини він скоїв 25 квітня 2016 року в Дарницькому районі. Перше повідомлення надійшло з вулиці Тепловозної, де зловмисник завдав ножового поранення в шию водієві таксі, який його підвозив.

"Нападник, схопивши мобільний телефон потерпілого, утік. А вже через 20 хвилин недалеко від вулиці Драгоманова напав на ще одну людину - 43-річного військовослужбовця, якого випадково зустрів, утікаючи з місця скоєння попереднього злочину. Зловмисник завдав офіцерові несумісних з життям ножових поранень", - йдеться в повідомленні.

За місцем проживання підозрюваного виявили численні речові докази, що вказують на його причетність до скоєння цих злочинів.

"Крім того, були проведені цитологічні та молекулярно-генетичні експертизи, протоколи впізнання та слідчого експерименту стали беззаперечними доказами провини вказаної особи в суді", - зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, торік у Києві чоловік зарізав таксиста і привласнив його автомобіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram