ГоловнаСуспільствоПодії

У Кіровоградській області чоловік постраждав під час спроби розібрати боєприпас

Під час обшуку в потерпілого знайшли саморобні вибухівку, зброю та порох.

У Кіровоградській області чоловік постраждав під час спроби розібрати боєприпас
Фото: kg.npu.gov.ua

Мешканця Кіровоградської області госпіталізували з тілесними ушкодженнями різних частин тіла після спроби розібрати боєприпас.

Про це повідомляють на сайті поліції Кіровоградської області.

За інформацією правоохоронців, чоловік отримав травми, розбираючи вибуховий пристрій, який у результаті здетонував. Під час огляду місця події поліцейські виявили інші саморобні вибухові пристрої, два детонатори і порох.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 128 КК (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Крім того, в гаражі, що належить чоловікові, виявили та вилучили два пістолети, 47 набоїв різного калібру, корпуси і детонатори від гранат часів Другої світової війни і порох.

Фото: kg.npu.gov.ua

Вирішується питання про внесення інформації за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, раніше під Харковом 35-річний житель району постраждав від вибуху невідомого предмета, який він знайшов у лісосмузі і вирішив використовувати в господарстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram