ГоловнаСуспільствоВійна

Кримські сепаратисти Аксьонов і Поклонська приїхали на похорон Захарченка в Донецьк

Сурков з Москви назвав ватажка "ДНР" братом.

Кримські сепаратисти Аксьонов і Поклонська приїхали на похорон Захарченка в Донецьк

Глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов і колишній прокурор окупованого півострова Наталія Поклонська приїхали на похорон ватажка "ДНР" Олександра Захарченка в Донецьку.

Також приїхали колишні депутати Верховної Ради АР Крим Ольга Ковітіді та Сергій Цеков (тепер - російські політики), т.зв. президент Південної Осетії Анатолій Бібілов, т.зв. віце-прем'єр Абахо Астамур Кецба, т.зв. байкер Олександр Залдостанов.

Помічник президента Росії Владислав Сурков у день похорону опублікував звернення у зв'язку із загибеллю Захарченка. У ньому Сурков назвав загиблого "братом" і "справжнім героєм". "Бути твоїм другом - велика честь", - ідеться в заяві.

Закрита труна в присутності "почесної варти" була виставлена в приміщенні Донецького театру опери і балету. Бойовики заявили, що на прощання з їхнім ватажком прийшли "200 тисяч осіб". Перевірити цю інформацію неможливо.

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко дістав смертельне поранення під час вибуху в кафе "Сепар" у центрі Донецька ввечері 31 серпня.

2 вересня біля посольства Росії в Києві в його "пам'ять" влаштували поминки із шампанським і смаженою куркою.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram