ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві в підземному переході на Лобановського зарізали чоловіка

У загиблого біля себе не було ніяких документів.

У Києві в підземному переході на Лобановського зарізали чоловіка

У Києві у підземному переході на проспекті Лобановського знайдено чоловіка з ножовими пораненнями. Правоохоронці розшукують причетних до вбивства. Про це повідомили у столичній поліції.

"О 3:44 у чергову частину Голосіївського району надійшло повідомлення про виявлення чоловіка з ножовим пораненням у підземному переході на проспекті Лобановського. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група, кінологи", - йдеться у повідомленні.

Особу загиблого наразі не встановлено, оскільки жодних документів на місці не було. Попередньо, чоловіку 25-30 років. Він був одягнений у темні джинси і синю спортивну кофту із сірим верхом.

На цю мить співробітники поліції розшукують причетних до злочину осіб, вони опитали свідків і переглянули записи з камер відеоспостереження.



"У результаті в управління поліції доставили декількох осіб для проведення слідчих дій та встановлення їх можливої причетності до смертельного поранення чоловіка", - додали в поліції.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Раніше у Вінниці чоловік замовив вбивство колишньої дружини через інтернет. У виконанні вбивства підозрюють 22-річного жителя Полтавської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram