ГоловнаСуспільствоЖиття

Прикордонники затримали на кордоні з Білоруссю чоловіка, який утік із колонії

Чоловік був утікачем цілий місяць.

Прикордонники затримали на кордоні з Білоруссю чоловіка, який утік із колонії
Фото: DPSUkraine\Facebook

Прикордонники Житомирського загону затримали біля держкордону з Білоруссю засудженого, який скоїв втечу з виправної колонії. Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Увечері 30 серпня прикордонний наряд відділу "Овруч" виявив чоловіка без документів, який, оминаючи пункт пропуску, намагався перетнути держкордон із сусідньою Білоруссю.

"Відсутність документів чоловік пояснив їхньою втратою, а рух у напрямку держкордону - бажанням потрапити на територію Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

Протягом подальшого з'ясування обставин було встановлено, що затриманий є громадянином України, жителем Жмеринки (Вінницька обл.) і перебуває у всеукраїнському розшуку.

"Розшукували зловмисника правоохоронні органи з початку серпня за втечу з виправної колонії, де він перебував за вчинення розбою і був засуджений до 4 років позбавлення волі", - сказано в повідомленні.

Зараз чоловік притягнутий до адміністративної відповідальності за спробу порушення державного кордону і переданий співробітникам Національної поліції в Житомирській області.

Нагадаємо, про втечу в'язня правоохоронці повідомили 1 серпня. 20-річний Артем Пузовніков утік з медичного центру, куди його привезли на обстеження. Пізніше того дня поліція повідомляла про затримання схожого за описом чоловіка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram