ГоловнаСуспільствоПодії

14 підлітків з Київської області отруїлися на відпочинку в Вижниці

Дітям надали медичну допомогу, госпіталізація не знадобилася.

14 підлітків з Київської області отруїлися на відпочинку в Вижниці
Фото: Depositphotos/SUKIYASHI

Групове отруєння дітей 10-15 років відбулося в Чернівецькій області. Постраждалі відпочивали і харчувалися в одному із спортивно-оздоровчих комплексів міста Вижниця. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"У Вижницьке відділення поліції 30 серпня надійшло повідомлення від медиків про те, що в районну лікарню звернулися 14 неповнолітніх зі скаргами на підвищення температури тіла, шлункові розлади і погане самопочуття", - сказано в повідомленні.

Перевірка показала, що всі діти харчувалися в одному і тому самому спортивно-оздоровчому комплексі. Всі постраждалі - спортсмени з Київської області. Лікарі оглянули дітей і діагностували харчове отруєння. Після надання допомоги їх у задовільному стані відпустили додому.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Зараз встановлюють причину отруєння, проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, на початку серпня в готельно-ресторанному комплексі "Садиба на Джерелах" Волинської області зафіксували друге масове отруєння за два тижні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram