ГоловнаСуспільствоПодії

Держприкордонслужба затримала контрабандистів, які перетинали кордон із Польщею на паратрайку

Ці чоловіки вже перебувають під слідством за такий самий злочин.

Держприкордонслужба затримала контрабандистів, які перетинали кордон із Польщею на паратрайку
Фото: dpsu.gov.ua

Львівські прикордонники затримали на кордоні з Польщею чотирьох контрабандистів, які незаконно перетинали кордон на саморобному паратрайку. Про це повідомляє регіональне управління Держприкордонслужби. Згідно з повідомленням, цих громадян з цим самим літальним апаратом уже затримували в березні цього року.

Як повідомляє Держприкордонслужба, контрабандистів виявили в небі біля пункту пропуску "Смільниця". Польські прикордонники підтвердили, що також зафіксували політ літального апарата через кордон в бік України, після чого українські прикордонники почали пошуки місця посадки дельтаплана.

"У результаті пошуку в населеному пункті Лютовиська Старосамбірського району, в межах контрольованого прикордонного району, група реагування затримала чотирьох осіб на двох транспортних засобах іноземної реєстрації. У причепі одного авто був малий літальний апарат типу "паратрайк", - повідомляє прикордонна служба.

Чоловіків затримали вже після того, як вони перевезли через кордон контрабанду і збиралися покинути місце посадки дельтаплана.

Держприкордонслужба уточнює, що суддя Галицького райсуду Львова Євген Лялюк скасував арешт на техніку, а справа контрабандистів ще не дійшла суду - досі тривають слідчі дії.

У березні цих контрабандистів уже затримували в селі Библо Старосамбірського району, коли вони поверталися після польоту.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв назвати прізвища і посади контрабандистів, які вивозять з країни ліс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram