ГоловнаСуспільствоЖиття

Поранений під час стрілянини в Харкові охоронець опритомнів

Пацієнт переніс складну операцію. Прогнозів на швидке одужання поки що немає.

Поранений під час стрілянини в Харкові охоронець опритомнів
Фото: Харьков LIVE

Охоронець Харківської міськради, поранений під час нічної стрілянини 20 серпня, опритомнів у реанімації міської лікарні швидкої допомоги.

Про це розповіли в прес-службі Харківської міськради з посиланням на лікарів, повідомляє Укрінформ.

"Пацієнт опритомнів, але поки що залишається в реанімації. На думку лікарів, переводити його в інше відділення завчасно", - повідомили в прес-службі.

У міській лікарні швидкої допомоги повідомили, що в пацієнта важке поранення грудної клітини.

"Куля пройшла наскрізь і пошкодила внутрішні органи. Пацієнт переніс складну операцію. Прогнозів на швидке одужання поки що немає", - пояснили медики.

Як повідомляли, в ніч на 20 серпня невідомий чоловік влаштував стрілянину в будівлі Харківської міськради. Він смертельно поранив 29-річного поліцейського і важко поранив 48-річного охоронця, а також стріляв у бік машини, що проїздила повз міськраду.

Прибулі на місце поліцейські застрелили нападника чоловіка. Пізніше з'ясувалося, що перед нападом на міськраду він застрелив свою дружину, імовірно, через її наміри подати на розлучення. Розслідування проводять за статтями, пов'язаними з умисним убивством, зазіханням на життя міліціонера і замахом на вбивство водія і пасажирів авто.

22 серпня загиблого в результаті перестрілки інспектора Управління патрульної поліції в Харківській області Дмитра Кирієнка після громадянської панахиди в Харкові поховали з військовими почестями в Зміївському районі. У нього залишилися дружина і дочка 1,8 місяця. За словами депутата Антона Геращенка, сім'ї нададуть матеріальну допомогу в розмірі 1,3 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram