ГоловнаСуспільствоЖиття

Харківський суд дав умовний термін 18-річному хлопцю, який утік з місця смертельної ДТП

Тигран Єнгібарян, який грубо порушив правила дорожнього руху і вбив підлітка, вийшов на свободу.

Харківський суд дав умовний термін 18-річному хлопцю, який утік з місця смертельної ДТП
Тигран Енгибарян
Фото: 2day.kh.ua

Апеляційний суд Харківської області пом'якшив вирок 18-річному Тіграну Єнгібаряну, котрий 16 січня збив насмерть на пішохідному переході 17-річного підлітка і втік з місця події, до 3 років позбавлення волі умовно.

Про це повідомила журналістам прес-секретар Апеляційного суду Харківської області Євгена Бондаренка.

Апеляцію на рішення Московського районного суду Харкова, що засудив Єнгібаряна до 3 років позбавлення волі, подавали сам підсудний і його адвокати. Колегія апеляційного суду в складі голови Володимира Плетньова, суддів Олександра Курила та Миколи Савченка скасувала рішення суду першої інстанції та засудила Єнгібаряна до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки і забороною кермувати транспортними засобами на той самий строк.

Підсудний був звільнений з-під варти в залі суду.

Прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик повідомила журналістам, що питання про подачу стороною обвинувачення касаційної скарги на це рішення суду буде вирішуватися після того, як прокуратура отримає і вивчить повний текст судового рішення.

"Прокуратура і під час розгляду провадження першою судовою інстанцією, і під час апеляційного оскарження наполягала на реальній міри покарання для винуватця ДТП, у якій загинув молодий чоловік", - наголосила вона.

Батьки загиблого Володимира Віношкіна від будь-яких претензій до Єнгібаряна відмовилися.

Нагадаємо, у квітні Московський районний суд Харкова засудив до 3 років позбавлення волі 18-річного Тиграна Єнгібаряна, який збив насмерть на пішохідному переході 17-річного підлітка та втік з місця події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram