ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний хлопець на мотоциклі врізався в перехожих у Сумській області, жінка загинула

Ще двох поранено, одній із них - 14 років.

П'яний хлопець на мотоциклі врізався в перехожих у Сумській області, жінка загинула

У Сумській області (село Спаське Кролевецького району) 19-річний п'яний хлопець на мотоциклі в'їхав у групу перехожих. Внаслідок ДТП загинула жінка, двоє в лікарні. Про це повідомили в Нацполіції області.

Інцидент стався 25 серпня близько третьої години ночі.

"На момент приїзду співробітників поліції постраждалі молоді жінки та неповнолітня дівчина вже були госпіталізовані до місцевої лікарні. Водій транспортного засобу зник з місця події", - йдеться в повідомленні.

Під час огляду території поліцейські виявили уламки його мотоцикла.

"На одній з вулиць села увагу поліцейських привернув молодик, що вів у руках мотоцикл. Транспортний засіб був з характерними для ДТП пошкодженнями. А сам водій - у стані сильного алкогольного сп'яніння", - розповіли в поліції.

Як з'ясувалося, винуватцем аварії був 19-річний уродженець сусіднього села, котрий нині мешкає і працює зварювальником на одній із фірм у Києві. На свята приїхав до дідуся з бабусею.

Одній з потерпілих 14 років. У неї діагностували забій голови. Інша постраждала 1980 р.н. зазнала тілесних ушкоджень у вигляді закритої черепно-мозкової травми. Третя жінка 1988 р.н. померла в лікарні.

У поліції за цим фактом порушили кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні в Києві спіймали п'яним за кермом колишнього українського посла в США.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram