ГоловнаСуспільствоВійна

Командувач ООС вручив нагороди Міноборони пораненим у бою під Кримським "айдарівцям"

Наєв відвідав бійців у лікарні і привітав з Днем Незалежності України.

Командувач Операцією об'єднаних сил Сергій Наєв вручив відзнаки Міноборони бійцям 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" 53-ї окремої механізованої бригади, які отримали поранення в результаті бою під Кримським 23 серпня.

Фото: facebook.com/pg/pressjfo.news

У прес-центрі ООС інформують, що вчора, 23 серпня, генерал-лейтенант Сергій Наєв працював у 24 ОШБ "Айдар", де допомагав стабілізувати ситуацію, підвищити боєздатність підрозділів батальйону і бригади загалом.

"До складу 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" прибув взвод, який поповнив підрозділ, що зазнав втрат. Проведені всі необхідні військові заходи, які посилили оборону на цьому напрямку. Командувач перебував з айдарівцями, поки не була завершена ця робота і не були евакуйовані полеглі Герої батальйону, а поранені не дісталися місць лікування", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/pg/pressjfo.news

Сьогодні, 24 серпня, генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав поранених бійців батальйону, привітав їх з Днем Незалежності України і за проявлений героїзм вручив нагороди Міноборони. Командувач ООС поцікавився перебігом лікування поранених і заслухав прохання бійців. Також Наєв повідомив бійцям про стан справ у батальйоні і результати вчорашнього бою, внаслідок якого противник зазнав значних втрат.

Нагадаємо, у четвер, 23 серпня, в зоні бойових дій на Донбасі загинули п'ятеро українських військових, ще 7 військовослужбовців отримали поранення. На Луганському напрямку в районах населених пунктів Кримське і Новотошківське бойовики інтенсивно застосовували артилерію і міномети, а також вдалися до штурму. Військовослужбовці Об'єднаних сил відбили атаку ворога і залишилися на займаних позиціях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram