ГоловнаСуспільствоЖиття

Хрещатик закрито для проїзду в зв'язку з Днем державного прапора

На автомобілях у центр краще не виїжджати.

Хрещатик закрито для проїзду в зв'язку з Днем державного прапора
Фото: пресс-служба президента

Рух транспорту на відрізку вулиці Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до алеї Героїв Небесної Сотні в центрі столиці перекрили вранці в четвер для святкування Дня Державного прапора України. Про це повідомляє Київська міська держадміністрація.

"23 серпня з 07:00 до закінчення заходів буде заборонено рух транспорту на вул. Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до алеї Героїв Небесної Сотні) під час церемонії урочистого підняття Державного прапора України біля адміністративної будівлі Київської міської ради", - повідомили в КМДА.

Крім того, з 07:00 23 серпня до 18:00 24 серпня заборонено рух транспортних засобів на час монтажу/демонтажу конструкцій, необхідних для проведення легкоатлетичного пробігу "Забіг у вишиванках" на Русанівському бульварі.

22-24 серпня не будуть функціонувати парковки на вул. Хрещатик (від Бессарабської площі до Європейської площі), на б-рі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Нагадаємо, о 10:00 на вулиці Хрещатик, 36 біля будівлі Київської міської державної адміністрації відбудеться урочиста церемонія підняття Державного прапора України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram