ГоловнаСуспільствоПодії

"БМВ" розбив три автомобілі на Набережній у Києві

Водія затримали, хоча він і стверджував, що за кермом був хтось інший.

"БМВ" розбив три автомобілі на Набережній у Києві
Фото: скриншот видео

У Києві на Дніпровській набережній відбулася масштабна ДТП. Водій BMW на великій швидкості влетів у припарковані авто і зніс три машини. Про це повідомляє паблік "Київ Оперативний".

ДТП сталася ввечері 20 серпня на перетині вулиць Березняківська і Дніпровська набережна. У результаті аварії ніхто не постраждав.

"У головного підозрюваного при собі був травматичний пістолет, яким він погрожував усім навколо. Далі зі слів очевидців: "Приїхав автомобіль з номерами 7777 і швидко забрали всі особисті речі з БМВ", - пише dtp.kiev.ua.

Під час з'ясування стосунків з водієм BMW між патрульними й очевидцями ДТП сталися сутички, в результаті яких кількох місцевих жителів затримали.

"Одного за те, що він торкнувся патрульної машини, другого - за образи в бік представника Нацполіції. Все тривало близько двох годин. Зібралася більш ніж сотня людей, які вимагали огляду на алкоголь. Кілька разів виникла бійка між патрульними і громадянами", - пише dtp.kiev.ua.

Водій BMW заявив, що за кермом був не він, і відмовився проходити огляд на стан сп'яніння.

Правоохоронці повідомили, що водій мав ознаки алкогольного сп'яніння і вже був позбавлений права керувати транспортними засобами. Стосовно водія складено адмінпротокол, його передадуть до суду з іншими матеріалами справи. Особу чоловіка встановили і відпустили його з відділення поліції після складання протоколу. Автомобіль ВМW евакуйовано на арештмайданчик. Інформації про пістолет і сутички в патрульних немає.

Нагадаємо, раніше в Києві в ДТП за участю двох автомобілів загинула жінка, ще вісім людей отримали травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram