ГоловнаСуспільствоЖиття

У Рівному заарештували звинуваченого в збуті наркотиків сина екс-соратника Медведчука

Андрія Бузинарського взяли під варту в залі суду.

У Рівному заарештували звинуваченого в збуті наркотиків сина екс-соратника Медведчука
Фото: hromadskeradio.org

Андрію Бузинарському - синові колишнього керівника обласної інспекції праці, екс-голови облорганізації ГО "Український вибір" і чинного голови облорганізації партії "За життя!" Михайла Бузинарського - в Рівному змінили запобіжний захід на утримання під вартою.

Про це повідомляє Громадське радіо.

Бузинарський-молодший звинувачується за ч. 1 і ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу, тобто в незаконному виробництві та збуті наркотичних, психотропних речовин.

Прокурор Дмитро Биков просив Рівненський райсуд змінити обвинуваченому запобіжний захід з домашнього арешту на утримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави в сумі 80 прожиткових мінімумів працездатних осіб (147 тис. гривень). У свою чергу в суді обвинувачений заявив, що "своєчасно з'являвся до слідчого і прокурора".

Прокурор ж наполягає, що Бузинарський тричі порушив умови запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту в нічний час доби - двічі його бачили в розважальному клубі, а востаннє (11 серпня) він став учасником ДТП.

У крові Бузинарського було виявлено 2,14 проміле алкоголю. Журналістці Інні Білецькій, яка знімала наслідки ДТП, Бузинарський погрожував вбивством.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, ще одна справа розслідується за цією ДТП.

Як повідомлялося, 12 серпня поліція відпустила Андрія Бузинарського, який скоїв ДТП і погрожував журналістці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram