ГоловнаСуспільствоЖиття

За фактом ДТП з 5 постраждалими за участю машини поліції в Сумах відкрито кримінальну справу

Патрульний "Пріус" збив пішоходів після зіткнення на перехресті.

За фактом ДТП з 5 постраждалими за участю машини поліції в Сумах відкрито кримінальну справу
Фото: dancor.sumy.ua

За фактом ДТП з п'ятьма потерпілими за участю машини поліції, яка відбулася вдень 19 серпня в Сумах, правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв, інформує прес-служба відомства.

За словами Князєва, попередньо правоохоронці встановили, що службовий автомобіль поліції з включеними проблисковими маячками рухався на виклик про розбійний напад в центральній частині міста. На перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська сталося зіткнення поліцейського автомобіля з автомобілем Audi під керуванням 33-річного місцевого жителя. В результаті аварії службовий автомобіль поліції вилетів на тротуар і перекинувся.

В результаті ДТП постраждала 51-річна жінка-пасажир Audi, а також четверо пішоходів: двоє чоловіків і дві жінки. Вони госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

"Як так сталося, що жоден з водіїв не розрахував час зіткнення - це і є предмет дослідження кримінальної справи", - сказав Князєв.

Провадження відкрито за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомлялося, Міноборони почало розслідування обставин ДТП за участю "Бука" в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram