ГоловнаСуспільствоПодії

У нічній ДТП під Києвом загинула дівчина, 8 людей постраждали

Один з водіїв пропустив поворот і невдало розвернувся.

Одна людина загинула й вісім були госпіталізовані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Києві, повідомляє головне управління столичної поліції.

Поліція просить свідків події, хто, можливо, бачив або зняв на реєстратор момент аварії, звернутися до слідчого управління Києва.  

"20 серпня о 00:54 до чергової частини київської міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Миколи Бажана під мостом за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito й автомобіля Lada Priora", - сказано в повідомленні.

Як пише "Інформатор", водій автомобіля Lada Priora рухався в крайній лівій смузі по проспекту Бажана і пропустив поворот праворуч у районі розв'язки біля станції метро "Осокорки". Чоловік вирішив заощадити час і почав повертати праворуч через дві смуги. Водій Mercedes Vito, який їхав позаду, не встиг зреагувати на раптовий маневр легковика і протаранив його в правий бік. Удар був такої сили, що Lada відкинуло на відбійник.

Унаслідок ДТП дістали тілесні ушкодження і були госпіталізовані обидва водії, троє пасажирів Mercedes і четверо пасажирів Lada. Серед постраждалих - 11-річний хлопчик, який перебуває в лікарні в тяжкому стані.

Крім того, одна з пасажирок Lada померла в медичному закладі.

Порушено провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, увечері 19 серпня на дорозі Р-30 Київ - Ірпінь під час зіткнення Citroеn Berlingo і Suzuki Grand Vitara загинуло четверо людей, троє зазнали поранень.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram