ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі напали на відвідувачів арт-платформи в Маріуполі

Постраждали 10 осіб.

Невідомі напали на відвідувачів арт-платформи в Маріуполі
Фото: facebook.com/tumariupol

У неділю ввечері в Маріуполі група молодих людей у балаклавах напала на учасників арт-платформи "ТЮ", в результаті чого постраждали близько 10 осіб.

Про це повідомляють на сторінці арт-платформи в Фейсбуці.

"Під час виступу молодіжної групи на платформу ТЮ напали близько 30 молодих осіб у чорному одязі та балаклавах. Вони увірвалися в приміщення, розпорошили газ, розбили техніку й інструменти, атакували музикантів і глядачів. Нападники трощили все і всіх на своєму шляху, використовуючи наші меблі як зброю. Атаці тривала менш ніж хвилину, потім нападники зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють також про 10 постраждалих

На одному з нападників була футболка з написом "Національний корпус".

Поліція Донецької області повідомила, що за фактом нападу відкрито кримінальне провадження. Попередньо, інцидент кваліфіковано як "хуліганство".

"На місці працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські опитали організаторів і відвідувачів заходу, зібрали речові докази. Кількість постраждалих і ступінь пошкоджень уточнюється. Медичну допомогу було надано на місці. Госпіталізації потерпілі не потребували", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 18 серпня в Одесі пройшов Марш рівності, після якого правоохоронці затримали двох чоловіків, які напали на учасників заходу.

Раніше Марш рівності вперше пройшов у Кривому Розі. Для проведення заходу в місті вжили безпрецедентних заходів безпеки. Поліцейські стояли по периметру маршу, також поліція і нацгвардійці чергували у дворах прилеглих будинків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram