ГоловнаСуспільствоПодії

З київського бару на Антоновича відкачали 40 т води після нічного потопу

Власники закладу не збираються подавати позов на «Київавтодор» або мерію.

З київського бару на Антоновича відкачали 40 т води після нічного потопу
Фото: LB.ua

Київський бар на вулиці Антоновича залило 40 т води в результаті нічного потопу. Про це в коментарі LB.ua повідомив співвласник, керівник бару Hedonist Святослав Івченко.

«Перед нашим баром цієї ночі через зливи прорвало комунікацію, з якої протягом довгого часу на проїжджу частину виривався величезний струмінь води, схожий на гейзер. Потоки води почали затоплювати приміщення на одній з центральних вулиць, в тому числі і наш бар. В результаті НП наш бар затопило так, що потім спеціальні служби відкачали з нього 40 т води», - заявив він.

З його слів, на цей момент керівництво закладу і клінінгові служби займаються ліквідацією нічних наслідків.

«У нас все приміщення залито брудом. Природно, ми несемо істотні матеріальні втрати. Змушені викликати клінінгову службу. Але наразі ми не плануємо подавати позов на «Київавтодор» або мерію з однієї причини. Ми розуміємо, що в боротьбі з владою, як показує практика, потрібно витратити більше грошей на адвокатів, ніж потім отримати можливу компенсацію», - додав він.

Фото: LB.ua

Фото: LB.ua

Фото: LB.ua

Фото: LB.ua

Фото: LB.ua

Нагадаємо, юрист Валентина Теличенко заявила, що київська влада не понесе відповідальність за затоплення авто, а довести вину власника паркування в ТЦ буде дуже непросто. Директор Інституту міста Олександр Сергієнко в коментарі LB.ua припустив, що шанс отримати компенсацію за затоплені на паркуванні авто все-таки є, якщо подавати позов до власників ТЦ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram