ГоловнаСуспільствоЖиття

Пасажири поставили намети в приміщенні Львівського вокзалу через відмову обміняти їм квитки (оновлено)

Їм відповіли, що потяг запізнився не з вини вокзалу.

Пасажири поставили намети в приміщенні Львівського вокзалу через відмову обміняти їм квитки (оновлено)
Фото: Igor Zinkevych\Facebook

У будівлі головного залізничного вокзалу Львова туристи поставили намети, протестуючи проти відмови замінити їм квитки через запізнення поїзда. Про це повідомив депутат міської ради та громадський активіст Ігор Зінкевич в Facebook.

“У ніч на 19 серпня група туристів поверталася з Івано-Франківська, проте поїзд, яким вони їхали, прибув до Львова з двогодинним запізненням, через що туристи не встигли сісти на інший потяг, на який вже були придбані квитки, щоб доїхати додому", - йдеться в публікації.

Адміністрація вокзалу відмовилася обміняти ці квитки на інші, заявивши, що поїзд, яким їхали туристи, запізнився не з вини вокзалу.

Оновлення. Пасажирам Укрзалізниці, які не встигли на пересадку у Львові через затримку поїзда на дві години, надали місця в інших вагонах. Про це повідомляється на сайті УЗ.

«Зокрема, частину пасажирів, які прямують в Лисичанськ, продовжать подорож в окремому вагоні поїзда №74 Львів - Москва, який на станції Хмельницький буде приєднаний до складу поїзда №138 Хмельницький - Лисичанськ. Пасажирів, які прямували до Сум, в Києві з поїзда №74, буде пересаджено на поїзд №124 Київ - Костянтинівка», - зазначено в повідомленні.

У компанії також вибачилися за прикрий інцидент і пообіцяли розслідувати цей випадок.

Нагадаємо, раніше пасажири блокували рух поїздів у Львові через брак місць в електричці. Однак пізніше виявилося, що на неї були продані тільки 180 квитків при 400 сидячих місцях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram