ГоловнаСуспільствоЖиття

Про сильні сторони: 5 переваг кондиціонерів Leberg

Купівля кондиціонера - це одне з найбільш правильних рішень на стежці «війни» з виснажливою спекою. Саме сучасна спліт-система (як і пристрій мобільного типу) може позбавити мешканців приміщення від поганого самопочуття, сприятливо вплинути на їхній стан здоров'я і настрій. Підтримка оптимального мікроклімату в будинку - найважливіше завдання, впоратися з яким під силу тільки якісному, надійному та функціональному пристрою. Високі показники ефективності і вражаючий ККД демонструють пристрої торгової марки Leberg.

«Плюси» брендових кондиціонерів

Купити кондиціонери Leberg можна на moyo.ua. Віддати перевагу розробкам цього виробника варто, оскільки до їх сильних сторін можна зарахувати:

Висока якість. Компанія Leberg в обов'язковому порядку піддає свої розробки різним процедурам сертифікації якості, «тест-драйву» і перевіркам. У результаті на прилавки магазинів надходить винятково надійна, відповідна загальноприйнятим нормам і стандартам, продукція.

  1. Широкий асортимент. Leberg - це один із найдосвідченіших і «дорослих» виробників кліматичної техніки. Перший кондиціонер, створений під ім'ям цього бренда, побачив світ майже століття тому. Відтоді асортиментний ряд брендових пристроїв регулярно поповнюється інноваційними розробками.
  2. Цінова політика. Доступність і демократичність цін - це одне з головних правил фінансової політики компанії Leberg. Серед її продуктів можна знайти достатню кількість недорогих кондиціонерів з мінімальною потужністю, а також пристроїв з середньої категорії цін і дорогих моделей зі значним арсеналом опцій. 
  3. Універсальність. Більшість кондиціонерів Leberg призначена для використання як у теплу, так і в холодну пору року. Крім того, деякі моделі можуть використовуватися для підтримки оптимального температурного режиму на постійній основі, зволоження або осушення повітряної маси, а також її іонізації і фільтрації.
  4. Стильний дизайн. Виглядають кондиціонери Leberg доволі привабливо, тому на «ура» вписуються в будь-який інтер'єр, при цьому органічно доповнюючи його. Завдяки мінімалістичному зовнішньому вигляду не впадають у вічі, привертаючи зайву увагу й органічно виглядають на тлі меблів і інших корисних девайсів для будинку.

Більше цікавої інформації про норвезьку компанію Leberg, її історію та найбільш визначні успіхи можна дізнатися на офіційному сайті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram