ГоловнаСуспільствоПодії

У Кам'янському група людей напала на лікаря в лікарні

Молоді люди заблокували кабінет, один із нападників побив медика.

У Кам'янському група людей напала на лікаря в лікарні
Главная проблема - нехватка медработников
Фото: Макс Требухов

Поліція завела кримінальну справу за фактом нападу на лікаря лікарні №7 у м. Кам'янське (Дніпропетровська область). Інформацію про напад підтвердили в прес-службі МОЗ.

МОЗ повідомляє, що поліція встигла затримати підозрюваного в нападі за гарячими слідами, зараз йому обирають запобіжний захід. За даними місцевого видання "Кстати", в нападі брали участь кілька молодих людей, озброєних "предметами, схожими на зброю". За цією версією, молоді люди заблокували кабінет, де перебував лікар, і один з нападників жорстоко побив медика.

Лікар отримав тілесні ушкодження, але його життя поза небезпекою, повідомляє міністерство.

За фактом нападу на медика порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 ККУ - хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для завдання тілесних ушкоджень. Таке порушення, згідно із законом, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

МОЗ подякувало силовикам за швидке реагування на ситуацію, а також назвало неприпустимим будь-який фізичний вплив на лікарів.

Нагадаємо, на початку серпня у Кам'янському вибухнув мікроавтобус батальйону "Дніпро", під час вибуху постраждав водій - місцевий депутат Віталій Чернявський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram