ГоловнаСуспільствоЖиття

Синоптики попереджають киян про ще одну грозу

Нічна злива в столиці внесла корективи в рух деяких маршрутів наземного пасажирського транспорту.

Синоптики попереджають киян про ще одну грозу
Фото: EPA/UPG

За даними Укргідрометцентру, в четвер, 16 серпня, в Києві очікується ще одна гроза.

Про це повідомляють на сайті Київської міської держадміністрації.

"У місті мінлива хмарність, уранці та вдень місцями короткочасний дощ, вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с, температура вдень від +26 до +28 градусів", - ідеться в повідомленні.

В Управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою нагадали, що в разі сильного вітру всі вікна будинків повинні бути щільно закриті, на вулиці треба триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев. А в разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті.

У КМДА також повідомили, що сильна злива з градом, яка пройшла в столиці в ніч на 16 серпня, внесла корективи в рух деяких маршрутів наземного пасажирського транспорту.

Так, КП "Київпастранс" попереджає, що з 06:15 четверга на вул. Глибочицькій, 72 в напрямку вул. Старовокзальної заблоковано рух трамваїв маршруту №18 через занесення шляхів піском. На місці працюють комунальники.

Фото: facebook.com/KyivOperativ

Фото: facebook.com/KyivOperativ

Крім того, впали два дерева, які заблокували з 05:00 виїзд тролейбусів із депо №2 і рух тролейбусів №№22, 27,30, а також рух тролейбусів №2 в напрямку м. "Шулявська", тролейбусів до Індустріального шляхопроводу і тролейбусів маршруту №30 "вул. Милославська - ст. "Зеніт". У цей час рух відновлено.

З 05:50 на вул. Визволителів, 7 в напрямку Дарницької площі водою залило проїжджу частину, через що було заблоковано кілька тролейбусних маршрутів.

Нагадаємо, наприкінці липня в Житомирській області через сильний вітер було пошкоджено дахи більш ніж 40 будинків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram