ГоловнаСуспільствоПодії

"Свободівець" Мірошниченко потрапив у ДТП у Києві

Постраждалих в аварії немає.

На проспекті Перемоги Києві автомобіль Honda на високій швидкості врізався в BMW політика і телеведучого Ігоря Мірошниченка.

Аварія сталася в середу, 15 серпня, близько 21:00, повідомляє Інформатор.

Як розповів Мірошниченко, він їхав на ефір "112 каналу". Його автомобіль рухався в середньому ряду зі швидкістю 50-60 кілометрів на годину. Раптово почув звук мотоцикла і подумав, що байкери влаштували перегони.

Фото: Інформатор

Однак наступної миті відчув сильний удар. Як виявилося, в BMW X6 Мірошниченко влетіла Honda Accord. За кермом останньої були молоді люди - дівчина-пасажир і хлопець східної зовнішності, обом близько 30 років.

Фото: Інформатор

Ігор Мірошниченко зазначив, що Honda летіла зі швидкістю щонайменше 100 кілометрів на годину, можливо навіть - 120. Перед зіткненням вона намагалася знизити швидкість, про що свідчить гальмівний шлях. За словами журналіста, після аварії водій Honda сказав йому сам, що їхав 120 кілометрів на годину, тому що проспект Перемоги - це швидкісна траса.

В результаті зіткнення автомобіль Honda розвернуло і він влетів у відбійник. Пошкоджена вся передня частина - відлетів бампер, розбиті вікна. Менше пошкоджень у BMW - трохи подряпана задня частина.

Фото: Інформатор

На місце виїхали медики, проте в ДТП ніхто не постраждав. Дівчина-пасажир "японця" відбулася невеликим шоком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram