ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція забрала двох маленьких дітей у матері, що живе в лісовому наметі

45-річна жінка використовувала сина і дочку для жебракування в електричках.

Поліція Київської області затримала жінку, що використовувала двох малолітніх дітей для жебракування. Затримана і малюки жили в наметі в лісі біля залізничної станції, повідомляє прес-служба поліції.

Інформацію про жінку, яка жебракує з маленькою дитиною, передали правоохоронцям пасажири електрички "Київ-Ніжин". Поліцейські опитали жителів населеного пункту, де бачили схожу жінку з дитиною, і незабаром встановили місце, де жила сім'я з малолітніми дітьми.

Фото: kv.npu.gov.ua

"Будинком" виявився намет у лісі, недалеко від залізничної колії станції "Заворичі". Двох дітей - 3-річну дівчинку та 2-річного хлопчика - правоохоронці спільно з працівниками служби у справах дітей та сім'ї забрали в місцеву лікарню.

45-річна жінка, яка назвалася матір'ю цих дітей, не змогла надати правоохоронцям жодних документів, тому поліція запросила інформацію з пологових будинків. Також вирішується питання про направлення малолітніх у притулок.

Нагадаємо, в Хмельницькій області правоохоронці затримали 32-річну жінку, яка "здавала в оренду" двох своїх малолітніх синів для жебракування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram