ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція провела обшуки у членів великого угруповання, яке виготовляло наркотики

Так зване "Біле братство" постачає наркотичні речовини по всій Україні.

У м. Нікополь Дніпропетровської області правоохоронці провели обшуки у членів угруповання "Біле братство", яке займається виготовленням і збутом наркотичних речовин по всій Україні. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Учора працівники департаменту протидії наркозлочинності, департаменту карного розшуку Нацполіції і підрозділи поліції Житомирщини ... зайшли в "гості" з обшуками до "бригадних" і рядових членів організованого злочинного угруповання "Біле братство", яке "спеціалізується" на виготовленні та збуті наркотичних речовин по території всієї держави", - написав Аброськін.

За його словами, лідера цього угруповання на прізвисько "Яцик" на початку серпня було заарештовано в Житомирі за організацію замовного вбивства.

"Улюблені слова "Яцика" при будь-якому затриманні: "Малюйте будь-яку цифру, яка вам подобається, і все буде". Але не спрацювало", - зазначив він.

Нагадаємо, у великого торговця наркотиками, затриманого 18 липня під час спецоперації в Закарпатській області, правоохоронці вилучили 4 кг екстракційного опію на суму близько 15 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram