ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинув український військовий, троє отримали поранення

Бойовики застосовують ствольну артилерію калібром 152 та 122 мм.

На Донбасі загинув український військовий, троє отримали поранення
Фото: facebook/pressjfo.news

У вівторок, 14 серпня, в зоні бойових дій на Донбасі загинув один український військовий, троє військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Бойовики здійснили 46 обстрілів українських позицій, у тому числі 10 обстрілів - з забороненого важкого озброєння. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з озброєння БМП. Відзначено також застосування артилерії калібром 152 мм, 122 мм і мінометів.

Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Троїцького, Золотого, Світлодарська, Майорська, Зайцевого, Красногорівки, Опитного, Мар'їнки, Пісків, Новотроїцького, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного і Широкиного. Поряд з цим супротивник обстрілював зі ствольної артилерії калібром 152 мм захисників Кримського, а калібром 122 мм - захисників Гнутового, Водяного і Широкиного. Обстрілу з мінометів зазнали позиції Об'єднаних сил біля Кримського, Майорська, Зайцевого, Чермалика, Лебединського та Водяного.

З початку доби 15 серпня бойовики російських окупаційних військ двічі відкривали вогонь по наших позиціях у районах населених пунктів Новозванівка і Мар'їнка.

За даними розвідки трьох окупантів знищено, семеро отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні на Донбасі були поранені двоє українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram