ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА обмежить рух у центрі Києва в День незалежності

Роботу метро і громадського транспорту подовжать на дві години.

КМДА обмежить рух у центрі Києва в День незалежності
Фото: Макс Требухов

Київська міська державна адміністрація вирішила обмежити рух транспорту в центрі і на вулицях низки районів через заходи до Дня незалежності України 24 серпня.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

24 серпня з 07:00 і до закінчення заходів заборонять рух транспорту під час військового параду на маршруті вул. Велика Васильківська (від вул. Жилянської до вул. Хрещатик) - Бессарабська площа - вул. Хрещатик - Майдан Незалежності - вул. Хрещатик до Європейської площі; з 14:00 до закінчення заходів заборонять рух на вул. Хрещатик (на ділянці від вул. Б. Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка) під час проведення спортивно-презентаційної акції "Україна єдина".

У центральній частині міста буде тимчасово обмежено рух транспорту на Європейській площі, Бессарабській площі, вул. Трьохсвятительській, вул. Костьольній, алеї Героїв Небесної Сотні, вул. Інститутській (на ділянці від вул. Ольгинської до вул. Шовковичної), вул. Ольгинській, вул. Архітектора Городецького, вул. Грушевського (на ділянці від вул. Шовковичної до Європейської площі), Володимирському узвозі (на ділянці від Європейської площі до Боричевого узвозу), Петрівській алеї, Парковій дорозі, площі Івана Франка, вул. Заньковецької, вул. Банковій, вул. Лютеранській, вул. Круглоуніверситетській, б-рі Т. Шевченка (на ділянці від вул. Пушкінської до Бессарабської площі), вул. Б. Хмельницького (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик), вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик), вул. Михайлівській, вул. Басейній (від вул. Еспланадної до Бессарабської площі), вул. Дарвіна, Крутому узвозі.

Читайте: На парад до Дня незалежності вийдуть 4500 військових і 250 одиниць техніки

З 07:00 до 13:00 буде обмежено рух транспорту по Русанівській набережній, Русанівському бульвару (в напрямку Дніпровської набережної) і Дніпровській набережній у зв'язку з проведенням щорічного легкоатлетичного "Забігу у вишиванках".

З 24:00 23 серпня до 03:00 25 серпня заборонять рух транспорту на вул. Івана Мазепи (від вул. Московської до вул. Михайла Омеляновича-Павленка) під час підготовки та проведення святкового заходу з нагоди 27-ї річниці незалежності України та фестивалю вуличної їжі.

Відзначають, що 22-24 серпня не будуть функціонувати парковки на вул. Хрещатик (від Бессарабської площі до Європейської площі), на бульварі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Комунальні підприємства "Київський метрополітен" і "Київпастранс" вирішили продовжити роботу на 2 години 24 серпня через святкування Дня незалежності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram