ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі невідомі на Mitsubishi з номерами "ВЕСІЛЛЯ" відібрали в інкасаторів півмільйона гривень

Автомобіль грабіжників наразі знайти не вдалося.

У Дніпрі на вулиці Космічній невідомі на Mitsubishi Lancer, погрожуючи пістолетом, забрали 500 тисяч гривень у чоловіків на ВАЗ-2106.

Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією від свідків, двоє чоловіків на ВАЗ їздили по «точках» і збирали гроші за продані товари. Коли вони забрали «данину» в сигаретному кіоску на зупинці на Космічній і збиралися їхати на наступну адресу, на них напали.

Фото: dp.informator.ua
За словами правоохоронців, коли чоловіки на ВАЗ стояли біля кіоску, до них під'їхали невідомі на Mitsubishi Lancer і напали на них. Зав'язалася бійка. В результаті нападники, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали гроші і поїхали вниз Космічною.

Водій ВАЗа кинувся наздоганяти Mitsubishi. Однак далеко виїхати йому не вдалося - на парковці, через яку він поїхав, ВАЗ зіткнувся з «Москвичем». У ДТП ніхто не постраждав.

Фото: dp.informator.ua

Після пограбування в місті оголосили план «Перехоплення». Однак через деякий час його зняли. Автомобіль грабіжників наразі знайти не вдалося. Mitsubishi Lancer чорного кольору, попередньо, з номерами «Весілля», на цей час перебуває в розшуку.

Як повідомлялося, в Києві грабіжник вихопив у чоловіка сумку, але при спробі втекти впав і зламав ногу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram