ГоловнаСуспільствоПодії

В Ізюмі жінка з необережності втопила у ванні 2-річну дочку і намагалася покінчити зі собою

Жінку у стані алкогольного сп'яніння знайшли на березі річки Сіверський Донець.

В Ізюмі жінка з необережності втопила у ванні 2-річну дочку і намагалася покінчити зі собою
Фото: bezsantexnika.ru

У Харківській області жінка з необережності втопила у ванні дворічну дочку, після чого намагалася покінчити життя самогубством. Про це повідомили у прес-службі місцевої поліції.

Трагедія сталася напередодні ввечері в Ізюмі.

"41-річний мешканець міста Ізюма повідомив, що повернувшись з роботи, виявив мертвою біля дитячого ліжка свою малолітню доньку. Його 34-річна дружина за місцем проживання була відсутня", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення оперативно-розшукових дій правоохоронці знайшли жінку в стані алкогольного сп'яніння на березі річки Сіверський Донець, в якій вона намагалася втопитися.

Поліцейським вона розповіла, що під час купання з необережності втопила у ванній свою дворічну дочку і тому намагалася покінчити життя самогубством аналогічним способом.

Жінку одразу затримали. Зараз вирішується питання повідомлення їй про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 ("Вбивство з необережності") Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Санкція цієї статті передбачає тюремне ув'язнення терміном до 5 років.

Нагадаємо, раніше сестри двох і трьох років захлинулися у домашньому басейні в Харківській області, коли батько на кілька хвилин залишив дітей без нагляду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram