ГоловнаСуспільствоПодії

Російський "УАЗ" із шубами та пуховиками прорвався через український кордон у Сумській області

Прикордонники відкрили стрілянину.

Російський "УАЗ" із шубами та пуховиками прорвався через український кордон у Сумській області
Фото: dpsu.gov.ua

У Сумській області через державний кордон прорвався автомобіль "УАЗ" з території Російської Федерації. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Інцидент стався напередодні в Краснопільському районі.

"Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік від кордону в районі населеного пункту Грабовське, помітив автомобіль "УАЗ", який почав рухатися від кордону в тил України", - наголошується у повідомленні.

Охоронці кордону подали знак водієві зупинитися, однак той не виконав вимоги і намагався здійснити наїзд на одного з них.

Прикордонний наряд здійснив спочатку кілька попереджувальних пострілів вгору, а потім почав стріляти по колесах автомобіля.

"Незважаючи на те, що в результаті стрілянини одне з коліс автомобіля було пробито, водій "УАЗ" все ж на великій швидкості намагався втекти. Згодом, зрозумівши, що це на автомобілі йому не вдасться, чоловік покинув його в кущах на околиці н.п. Земляне, а сам кинувся навтьоки", - розповіли у Держприкордонслужбі.

Оглянувши транспортний засіб, охоронці кордону виявили в ньому близько півсотні тюків з товарами народного споживання - шуби, кожушки, жилети, дублянки, шкіряні куртки, пуховики і трикотажні вироби в асортименті. Крім цього, в автомобілі були коробки з біжутерією та наручними годинниками.

Попередньо встановлено, що затриманий вантаж був незаконно переміщений з території Росії на територію України.

Зараз транспортний засіб разом з вантажем передано співробітникам поліції. Водія розшукують.

Нагадаємо, раніше у Сумській області намагалися вивезти в Росію книги XIX століття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram