ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному "мажор" скоїв чергову п'яну ДТП і погрожував журналістці розправою

Син екс-голови обласної інспекції праці мав бути під домашнім арештом.

У Рівному син колишнього керівника обласної інспекції праці, екс-голови облорганізації ГО "Український вибір" та чинного голови облорганізації партії "За життя!" Михайла Бузинарського, у суботу, 11 серпня, скоїв чергову ДТП. Андрій Бузинарський кермував автомобілем "Шкода" й допустив зіткнення з "Дачія Логан", пасажирка якого зазнала травм, пише Рівне вечірнє.

Фото: rivnepost.rv.ua

Видання нагадує, що в липні цього року Андрій Бузинарський, котрий був позбавлений права кермувати автомобілями, вже здійснював ДТП в Рівному. Тоді він зник з місця події. Поліція підтвердила, що водій перебував за кермом у стані наркотичного сп'яніння.

"Суд скерував Бузинарського-молодшого під домашній арешт. Термін арешту минав сьогодні о сьомій годині ранку, і саме в цей час він зробив нову ДТП. Драгер показав 2,14 проміле. Водій знову посміхався в обличчя патрульним і поводився, як завжди, зухвало", - повідомляє видання.

Начальник управління патрульної поліцій Рівненської області Сергій Мерчук написав у фейсбуці про ранкову ДТП і процитував, що сказав її винуватець про свого батька: "Мені пох..., батя все вирішить". Доїздився наш рівненський "герой". Одна жінка в лікарні".

На місце ДТП прибули поліцейські та місцеві журналісти. Під час спроби поспілкуватися з винуватцем аварії продюсер телеканалу "UA Рівне" Інна Білецька почула на свою адресу погрози.

Як видно з відео, оприлюдненого Білецькою, Бузинарський відверто погрожує її життю: "Думаю, що тобі голову сьогодні проб'ють і ти будеш до завтра як мінімум труп... У тебе діти є? У них не буде мами". 

Навіть більше, чоловік, за словами Білецької, бив її руками й ногами.

Журналістка повідомила, що після допиту поліція відпустила Андрія Бузинарського.

"Порушили справу за частиною першою статті 345-1 КК. Загроза життю журналіста. За таке можна навіть, якщо хотіти, до в'язниці на три роки посадити", - написала вона.

За словами Білецької, років зо два тому під домашнім арештом у райцентрі Здолбунів перебував батько Андрія, і в цей час журналістка зустріла його в Рівному. "І навіть встигла записати інтерв'ю", - додала вона.

Нагадаємо, увечері 24 липня на бульварі Лесі Українки в Києві "Хамер" на пішохідному переході збив насмерть 10-річну дівчинку. Після цього водій від'їхав на кілька метрів і намагався зняти номери з автомобіля.

Власника фірми Fit & Sweet Кирила Островського затримали поліцейські, які не помітили в нього первинних ознак алкогольного сп'яніння. Тест на "Драгер" також показав, що водій був тверезим, перевірка на наркотики займе більше часу.

Суд заарештував Островського без права внесення застави     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram