ГоловнаСуспільствоПодії

У лікарні померла 7-річна дитина, яка постраждала в ДТП у Запорізькій області

Вона стала сьомою жертвою аварії.

У лікарні померла 7-річна дитина, яка постраждала в ДТП у Запорізькій області
Фото: gazeta.zp.ua

У лікарні Запоріжжя під час операції померла 7-річна дитина, що постраждала в ДТП у Запорізькій області, яка сталась 10 серпня, ставши сьомою жертвою аварії. Про це повідомляє "5 канал".

П'ятеро дорослих залишаються під наглядом медиків. З них троє - в реанімації, двоє в відділенні інтенсивної терапії. Ще чотирьох осіб оглянули і відпустили додому.

"Це переломи тих чи інших відділів хребта, переломи ребер, черепно-мозкова травма, перелом ключиці, удари. У реанімації перебувають дві жінки, чиї діти загинули, і в реанімації перебуває потерпілий, який був безпосередньо в автомобілі в якості пасажира", - коментує ситуацію головний лікар обласної клінічної лікарні Ігор Шишка.

З жінками, чиї діти загинули, працюють психологи.

Як йдеться в повідомленні, сьогодні також стало відомо, що водій маршрутки не мав дозвільних документів на перевезення пасажирів.

Нагадуємо, 10 серпня, на трасі "Харків-Севастополь" неподалік від села Кам'янське вантажівка знесла з дороги мікроавтобус, який їхав з курортного селища Кирилівка з пасажирами.

За попередніми даними, у КамАЗа відмовило управління і він виїхав на зустрічну смугу, де врізався в маршрутку. Через сильний удар мікроавтобус перекинувся на дах. У той ж час вантажівка вилетіла в кювет, де і зупинилася.

На місці трагедії загинули п'ятеро дітей і один дорослий. Понад десять пасажирів госпіталізували.

31-річному водієві КамАЗа оголосили підозру. Сьогодні йому оберуть запобіжний захід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram