ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У готельно-ресторанному комплексі на Волині зафіксовано друге масове отруєння за два тижні

15 постраждалих отруїлися на весіллі.

У готельно-ресторанному комплексі на Волині зафіксовано друге масове отруєння за два тижні
Фото: www.rusnovosti.ru

У готельно-ресторанному комплексі "Садиба на Джерелах" у Ківерцівському районі Волинської області зафіксовано друге масове отруєння за два тижні. Цього разу у лікарню звернулися 15 постраждалих, повідомляє прес-служба Волинського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України.

"Протягом 7 серпня 2018 р. у Волинську обласну інфекційну лікарню звернулися 15 осіб з проявами гострої кишкової інфекції. Під час епідеміологічного розслідування встановлено, що хворі перебували на святкуванні весілля 5 серпня в готельно-ресторанному комплексі "Садиба на Джерелах" Ківерцівського району Волинської області", - йдеться у повідомленні.

З метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації, проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Напередодні повідомлялося, що причиною попереднього масового отруєння людей на весіллі у готельно-ресторанному комплексі "Садиба на Джерелах" у Ківерцівському районі Волинської області стала сальмонела.

З ознаками гострої кишкової інфекції у медустанови звернулися 22 особи, з них 3 дітей. 10 хворих госпіталізовано в обласну інфекційну лікарню, інші хворі лікуються амбулаторно. Перебіг захворювання - легкого та середнього ступеня тяжкості.

Як повідомлялося, 17 осіб були госпіталізовані у Волинській області через отруєння на весіллі, у двох пацієнтів виявили сальмонельоз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram